Portfolio/

Bosman

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Soort evenement: Jubileum / Congres / Feest
  • Branche: Zorg
  • Doelgroep: Zorgverzekeraars en de zorgprofessionals in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en (thuis-)zorginstellingen in Nederland
  • Aantal bezoekers: 650 bezoekers

Voor het 70-jarig bestaan van Bosman heeft PPC Events een landelijke imagocampagne geregisseerd met als thema ‘Hart voor Zorg’. Doelstelling hierbij was verhoging van naamsbekendheid en een substantiële omzetverhoging.

 

Tijdens het bruisende jubileumjaar organiseerde PPC Events twee spraakmakende landelijke acties waarbij Bosman-medewerkers als ambassadeurs de zorgprofessionals verrasten met een hartverwarmende ‘Valentijnsactie’ en hen motiveerden om mee te doen aan de ‘Lucht uw hart’-enquête. Bij deze enquête konden zowel wensen voor de zorg, als voor de invulling van het jubileumevenement kenbaar worden gemaakt.
Het jubileumevenement werd een combinatie van workshops, een symposium en afsluitend een feest. Na de workshops en het symposium beleefden de gasten in de koepel van het Evoluon een onvergetelijk uur met Robert ten Brink als presentator. Beelden van de geschiedenis van Bosman en de succesvolle acties werden op groot scherm vertoond. Meerdere hartenwensen gingen in vervulling. Het absolute hoogtepunt van de avond was de vervulling van de bijzondere hartenwens van Peter Kunnen, die bij een auto-ongeluk een dwarslaesie had opgelopen. Als eerste Europeaan kreeg hij een robotpak waarmee hij weer kan lopen. Het zorgde voor een emotionele ontlading van alle gasten die de zorg een warm hart toedragen.

 

Het jubileumjaar was een groot succes, waarbij ook de beoogde omzetdoelstelling ruimschoots werd behaald.

 

Het ‘Hart voor Zorg’-evenement werd tevens genomineerd voor de Gouden Giraffe als beste zakelijke evenement van 2005.

In de spotlights

Wij houden van... Met ingang van 1 januari 2015 is PPC Events het productiehuis van Wij houden ... Lees Meer
Clip van de maand Iedere maand selecteren wij een videoclip die wij het bekijken waard vinden. De ene keer om u te ... Lees Meer
PPC Events
Leijsenhoek 68
4901 EV Oosterhout
Tel. 06 - 53833479
E-mail: info@ppcevents.nl