Portfolio/

Breewel Transport

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Soort evenement: Jubileum
  • Branche: Transport
  • Doelgroep: Directie en (oud-)medewerkers met hun partners
  • Aantal bezoekers: 285 bezoekers

Ter ere van het 60-jarig bestaan wilde Breewel Transport een jubileumfeest om iedereen te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.


Na een ludieke VIP-ontvangst door de ‘plaatselijke pers’ werden de gasten hartelijk welkom geheten in de opslagloods die was omgebouwd tot een sfeervolle feestruimte met een herkenbaar Breewel-decor. Het feest werd geopend met een uniek polygoonjournaal waarbij het verleden en de toekomst van het bedrijf getoond werden. Het journaal eindigde met de nieuwe bedrijfsfilm.
 

Na speeches van de directie werden de gasten verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Live-optredens van artiesten en ludieke animaties zorgden voor een swingende feeststemming. Tijdens de avond werd op het podium de nieuwe bedrijfskleding geshowd. Hierna barstte het feest echt los.

 

Het feest eindigde met een spetterende finale waarbij beelden van het feest de revue passeerden. Met confettishots en een overweldigend muzikaal slotakkoord, waarbij alle gasten op de dansvloer uit volle borst meezongen, kwam het feest met een wij-gevoel tot een meeslepend eind.  

In de spotlights

Wij houden van... Met ingang van 1 januari 2015 is PPC Events het productiehuis van Wij houden ... Lees Meer
Clip van de maand Iedere maand selecteren wij een videoclip die wij het bekijken waard vinden. De ene keer om u te ... Lees Meer
PPC Events
Leijsenhoek 68
4901 EV Oosterhout
Tel. 06 - 53833479
E-mail: info@ppcevents.nl