Sprekers

Inspireren. Dat is volgens ons waar het om draait bij goede sprekers, moderators, dagvoorzitters en de bijeenkomsten waarbinnen zij acteren. Een spreker die het publiek boeit, van de eerste tot de laatste zin. Een dagvoorzitter die het publiek en de sprekers aan elkaar bindt, de rode draad bewaakt en zorgt voor rake in- en uitleidingen. Iemand die uw publiek daadwerkelijk iets ‘meegeeft’.
 

Mensen die niet alleen in staat zijn om zakelijke bijeenkomsten te laten renderen in effectiviteit en beleving, maar die ook datgene hebben wat hen apart zet van de anderen; een heel eigen en herkenbaar element, een unieke performance.
 

In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel sprekers de revue zien passeren. Een aantal toppers hebben hierbij ons hart veroverd. Hoewel het totaal verschillende persoonlijkheden zijn, hebben ze één ding gemeen; ze inspireren en dagen u uit om even stil te staan, om de volgende dag - wellicht in een nieuwe richting - verder te gaan.

 

Wilt u meer weten over ons aanbod aan sprekers? Neem dan contact met ons op.

In de spotlights

Wij houden van... Met ingang van 1 januari 2015 is PPC Events het productiehuis van Wij houden ... Lees Meer
Clip van de maand Iedere maand selecteren wij een videoclip die wij het bekijken waard vinden. De ene keer om u te ... Lees Meer
PPC Events
Leijsenhoek 68
4901 EV Oosterhout
Tel. 06 - 53833479
E-mail: info@ppcevents.nl