Techniek

Een presentatie van een spreker of een optreden van een artiest valt of staat niet alleen met goed licht en geluid. Het gaat om de totale programmering en dat is een vak apart.

Door de strategische samenwerking met Match AV kan PPC Events u hierbij uitstekend van dienst zijn. Zo hebben wij licht-, geluid- en projectietechniekalsmede een interactief stemsysteem in ‘eigen huis’. Onze technische specialisten staan garant voor een gedegen technisch advies en een efficiënte inzet van de technische middelen. Zij verzorgen zowel de op- en afbouw als de bediening van de techniek.

Maar dat is nog niet alles. Met onze professionele studio en camera’s kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met het regisseren en produceren van narrow castings, podcasts, bedrijfsjournaals, commercials, bedrijfsfilms of een videoclip.

Met de juiste techniek en media zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zich van zijn beste kant laat zien. In toegankelijke taal en met aansprekende beelden. Optimaal afgestemd op uw doelstelling en doelgroep.

In de spotlights

Wij houden van... Met ingang van 1 januari 2015 is PPC Events het productiehuis van Wij houden ... Lees Meer
Clip van de maand Iedere maand selecteren wij een videoclip die wij het bekijken waard vinden. De ene keer om u te ... Lees Meer
PPC Events
Leijsenhoek 68
4901 EV Oosterhout
Tel. 06 - 53833479
E-mail: info@ppcevents.nl