Disclaimer

De website van PPC Events wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met PPC Events (0162-426124) of een bericht te sturen naar info@ppcevents.nl.


Disclaimer
PPC Events besteedt uiterste zorg aan een zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijke website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarbij kan PPC Events niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.ppcevents.nl.

 

Links naar externe sites
Het is mogelijk dat via de website van PPC Events toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. PPC Events is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites.

PPC Events
Leijsenhoek 68
4901 EV Oosterhout
Tel. 06 - 53833479
E-mail: info@ppcevents.nl